Over Ons

Andere chocolade laat je nieuwe smaken ontdekken en écht genieten van bijzondere chocolade.

Hoi! ik ben Siebrigje, chocoladecurator, verhalenverteller, en mensen blij-maker (staat die al in de van Dale?)

Andere chocolade heb ik opgericht om fantastische chocola bereikbaar te maken voor iedereen. Ik zoek de hele wereld over naar de beste repen, en neem je mee op reis door de fascinerende wereld van goede chocola. En die fantastische repen? Die pak ik mooi voor je in, en krijg je thuisbezorgd.

(Ik heb inderdaad een droombaan)

“De missie van Andere Chocolade? Dat chocolade weer échte aandacht krijgt!”

De chocola zoals de meesten van ons het kennen bevat veel vet, veel suiker, en is gemaakt van cacao van slechte kwaliteit. Je blijft er maar van door eten, zonder dat je er daadwerkelijk iets van proeft. Het kan zoveel beter!

In een goede reep proef je duidelijk de smaak van de cacao. Het is bijzonder om te merken hoe de smaak zich ontwikkelt: hij begint misschien fruitig, wordt een beetje zurig, een licht bittertje, en eindigt met een romige, volle chocoladesmaak. Terwijl er andere reep juist weer een uitgesproken nootachtige of citrus smaak kan hebben, en misschien wel weer een hele andere nasmaak. Eén ding is zeker: er valt ontzettend veel te ontdekken. En daar help ik je graag bij.

 

 

 

Er zijn twee dingen die je over mij moet weten..

AC_beeldmerk_goudkleur Ik kom heel graag met je in contact!

Vragen? Opmerkingen? Wil je samenwerken? Of gewoon even over chocolade kletsen?

AC_beeldmerk_goudkleur Ik eet niet de hele dag chocola.. maar praat er het liefst wel de hele dag over!

De wereld van cacao en chocolade is werkelijk fascinerend. De verscheidenheid aan smaken, de zoektocht naar de beste cacao, de verhalen van de kleine chocolademakers, en de ontwikkelingen op het gebied van Direct Trade.. Ik houd je graag op de hoogte via anderechocolade.nl/blog en de social media kanalen.