In de media

Klik hier voor eigen publicaties.

Verschillende media hebben al een artikel of recensie over hun Andere Chocolade ervaring geschreven, waaronder:

Foodaholics

“En zo reisden we met deze aprilbox langs makers van compleet verschillende landen, langs compleet verschillende smaken en compleet verschillende verhalen. De wereld van cacao is mooi! “

Lees hier het hele hele artikel.

Holistik

“Wat mij altijd gefascineerd heeft aan chocolade is dat zo’n mooi product als chocolade zoveel nare kanten heeft. Het idee dat cacaoboeren amper een bestaan kunnen opbouwen, zodat wij ’s avonds op de bank gedachteloos een reep goedkope chocolade kunnen wegkauwen!? “

Lees hier het hele interview.

KoffieTCacao

“Zoveel mensen zijn zich nog niet bewust van de verschillende kwaliteiten die er te koop zijn. Ik denk dat er steeds meer ruimte is voor goede chocolademakers en hun producten, en voor mij als ambassadeur om ze onder de aandacht te brengen “

Lees hier het hele verhaal (pdf).

Vice Versa

“‘Ik noem mezelf chocoladecurator’, vertelt Siebrigje Dijk in haar kantoor in Leeuwarden. ‘Ik wil ervoor zorgen dat iedereen in Nederland weet dat fine flavour chocolade bestaat en dat er een heel mooi verhaal achter zit’.”

Lees hier het hele verhaal (pdf).

deGroeneMeisjes.nl

“Dit prachtige pakketje, met verschillende bijzondere repen chocolade, is onderdeel van het chocolade-abonnement dat Andere Chocolade aanbiedt. De repen zijn altijd puur en het zijn merken die je niet in de ‘gewone supermarkt’ tegenkomt. Dat maakt dat je als échte chocoladelover iedere maand iets hebt om naar uit te kijken.”

Lees het hele verhaal op degroenemeisjes.nl

Looselab.nl

“Lang leve de chocolademakers, die smaken uit de cacao te halen, in plaats van de reep vol te stoppen met suiker. Zo heb je met 1 of 2 blokjes al genoeg. Naja, ik denk dat ik er wel iets meer nodig heb.. Ben je gek op verrassingen en chocola? Dan is dit echt iets voor jou.”

Lees het hele verhaal op Looselab.nl

Eatpurelove.nl

“Bijzondere chocolade, vrolijk, verrassend, gemakkelijk, en een perfect cadeautje: chocolade door de brievenbus! Siebrige doopte het chocolade-abonnement al gauw ‘chocoladeverzekering’, want als je eenmaal echt goede chocolade geproefd hebt dan wil en kun je niet meer zonder.”

Lees het hele verhaal op Eatpurelove.nl

Wildoat.nl

“Toen ik vol verwachting mijn pakketje openmaakte, werd ik verblijd door vier prachtig uitziende chocoladerepen. Ze waren, wat mij betreft, bijna te mooi om op te eten, maar vooruit, speciaal voor jullie peuterde ik heel voorzichtig en nauwkeurig de wikkeltjes van de chocoladerepen. Oké, zelfs van binnen zijn de chocoladerepen mooi. “

Lees het hele verhaal op Wildoat.nl

TeamConfetti.nl

“Het doosje zag er nog steeds prachtig uit toen hij openging door de mooie cut-out van het logo. Fancy hoor! En wat zat erin? Vier chique reepjes chocolade en toelichting die me het gevoel gaven dat ik wijn ging proeven in plaats van chocolade…”

Lees het hele verhaal op TeamConfetti.nl

Foodquotes.nl

“Als de box op je deurmat valt kun je meteen zien van welke maand deze box is, want ja.. deze box verschijnt dus elke maand! Elke maand kun je andere chocolade verwachten in de box en dat maakt het extra leuk. Standaard zitten er 4 repen in het mooie doosje.
Op deze manier word je dus iedere keer weer verrast met smaken en merken die je wellicht nog niet kende.”

Lees het hele verhaal op Foodquotes.nl

Dayenne Food Blog * Be fit and fashionable * Catch the Blue fish

“Toen ik de box ontving brak ik vol verwachting van alle drie de repen een stukje af. Eén ding staat namelijk voorop bij een 100% cacaoreep: de kwaliteit van de cacao is heel belangrijk. De chocolademaker kan namelijk niets maskeren door er wat suiker of melkpoeder bij te doen. “

Lees het hele verhaal op Dayennefoodblog.nl

“Ik sloot een chocoladeverzekering af en werd deze maand voor het eerst verrast met de Andere Chocolade november-box. Een box met fijne, verantwoorde en echte chocoladerepen: Willie’s Cacao, Madécasse, Mesjokke en Marou. Alle vier bijzonder.”

Lees het hele verhaal op Befitandfashionable.com

“Siebrigje is chocoladecurator, verhalenverteller, en mensen blij-maker. Zij heeft het het liefst de hele dag over chocolade. Met Andere Chocolade helpt zij mensen om fantastische repen chocolade te ontdekken…

Je maakt met haar een reisje in de wereld van goede chocola middels de verschillende cadeauboxen voor jezelf of voor een ander.”

Lees het hele verhaal op Catchthebluefish.com

Lifelovelisa * Mezpiration

“Bij het openmaken van de doos zag ik dat de vier chocoladerepen waren ingewikkeld in goud papier. Zo toepasselijk, want tjaaaa iedereen die net zo gek is op chocolade als ik, is in mijn ogen goud waard! Naast de repen zat er een leuk quote-kaartje bij (I like!!) en een toelichting op de verschillende repen chocolade.”

Lees het hele verhaal op Livelovelisa.nl

“Er zijn heel veel kleine chocolademakers die heerlijke repen chocolade maken met respect voor het product en die vooral de cacao eer aan doen! Een puur product, vol van smaak, dat voorkomt dat je er teveel van eet, maar er juist vooral van geniet : ).

Lees het hele verhaal op Mezpiration.nl

Ondernemend Leeuwarden

Dankzij een mooie samenwerking van Leeuwarder bedrijven is er nu de allereerste Friese fairtrade-chocoladereep. Het in de Kanselarij gevestigde Andere Chocolade bedacht hem samen met reclamebureau PIT. Chocolatier InChoc aan de Foeke Sjoerdswei maakte hem. De reep met een pittige smaak werd afgelopen week overhandigd aan gedeputeerde Michiel Schrier.”

Lees het hele verhaal op Ondernemend Leeuwarden.

 


Wil jij ook een artikel schrijven over Andere Chocolade? Neem dan contact op met Siebrigje via info@anderechocolade.nl