Let op: in juli en augustus versturen wij geen chocolade

Losse Cadeauboxen

Pure chocolade

Hoewel het vaak nog kleinschalig is, zie je dat er in de fine chocolate wereld steeds meer chocolade gemaakt wordt daar waar de cacao ook groeit. De afstand tussen de plantage en fabriek is kort, en de chocolade is zowel in het thuisland als daarbuiten populair. In deze box vind je drie smakelijke voorbeelden.

In de box vind je uiteraard ook een uitgebreide uitlegfolder.

Vanaf september te bestellen

Wil je éénmalig een box Andere Chocolade bestellen? En houd je vooral van melkchocolade? Kies dan voor een Special Edition Melk box!

In deze vind je een selectie aan prachtige melkrepen. De box bevat maar liefst vier repen om je zo goed een beeld te geven van de diversiteit aan fantastische smaken.

De verrassingsbox leent zich uitstekend voor een chocoladeproeverijtje, en het is een leuke box om iemand mee te verrassen of bedanken. Voor deze box geldt op=op!

Vanaf september te bestellen

Het beeldmerk van Andere Chocolade - anderechocolade.nl De verzendkosten bedragen €2,50 per box.     Het beeldmerk van Andere Chocolade - anderechocolade.nl De box wordt binnen 3 werkdagen verstuurd. Het beeldmerk van Andere Chocolade - anderechocolade.nl Optioneel met handgeschreven kaartje. 

 

Bijzondere chocolade bestellen? Daarvoor ben je bij de Andere Chocolade webshop aan het juiste adres.

Bij Andere Chocolade bestel je:

  • Een verrassende selectie aan duurzame chocolade, gemaakt door kleinschalige ambachtelijke chocolademakers.
  • Fine Chocolate, topkwaliteit chocolade, vol van smaak en bean-to-bar gemaakt door makers van over de hele wereld.
  • Een echt cadeautje, de chocolade is prachtig verpakt en is een feest voor al je zintuigen.
  • Simpel en veilig online bestellen, en je pakketje met chocolade wordt netjes in een luxe brievenbusdoos thuisbezorgd.

Bestellen doe je heel simpel online in onze webwinkel. Het moeilijkste is waarschijnlijk het wachten tot je doosje met chocolade door de brievenbus valt en je eindelijk mag gaan proeven.. Wij verzenden de chocolade gelukkig altijd binnen 2 werkdagen.

Tip: Ben jij een echte chocolade fan? Neem dan een chocolade abonnement!

Chocoladeverzekering

Geef niet één keer een doosje met chocolade cadeau – nee, met een chocolade abonnement geef je iedere maand een doosje chocolade cadeau! Een chocoladeverzekering sluit je af voor de ware chocoholic. Voor 3 maanden, 6 maanden, of sluit een doorlopende verzekering af die je ten alle tijd stop kunt zetten. Lees meer over de vele voordelen van dit chocolade abonnement.

Doorlopende Chocoladeverzekering


Maandelijks opzegbaar, per maand:

Vanaf september te bestellen

3 maanden chocoladeverzekering


Totaal incl verzenden:

Vanaf september te bestellen

6 maanden chocoladeverzekering


Totaal incl verzenden:

Vanaf september te bestellen

Het beeldmerk van Andere Chocolade - anderechocolade.nl De verzendkosten bedragen €2,50 per box.     Het beeldmerk van Andere Chocolade - anderechocolade.nl De box wordt aan het eind van iedere maand verstuurd.   Het beeldmerk van Andere Chocolade - anderechocolade.nl Gratis welkomstcadeautje.