@AndereChocolade heeft nieuws! Tweet, Instagram, en Facebook je met ons mee?

Wist je dat.. wij het heel leuk vinden om winacties te organiseren? En je op de hoogte te houden van speciale aanbiedingen en het laatste nieuws in Andere Chocoladeland? Volg @anderechocolade op social media en je hoeft niks te missen!

Facebook: facebook.com/anderechocolade

Like en Share je met ons mee? Te gek! Op facebook delen we al onze blogposts, speciale acties, en ander nieuws.

Tip: Na dat je op vind-ik-leuk hebt gedrukt kun je met dezelfde knop de notificaties aanzetten, dan weet je zeker dat je geen van onze posts mist.

 

Andere Chocolade op twitter

Twitter: @anderechocolade

 

Berichtjes van 140 tekens over al het nieuws in Andere Chocoladeland vind je op ons twitter account. Net als re-tweets van onze favo chocolademakers, en alles wat verder nog ten tafel komt. Hashtag je mee met #anderechocolade en #chocoladeverzekering?

 

 

 

Instagram: @anderechocolade

Uiteraard kun je ons ook op Instagram vinden. Chocolade proeven is leuk, maar chocolade fotograferen ook! Instagram is ook een perfect plek om een leuke wedstrijd te organiseren (choco-selfie?), dus volg ons account @anderechocolade om die niet te missen.


Geen social media?

Wij versturen ook geregeld een nieuwsbrief. Om deze te ontvangen kun je rechts onderaan deze pagine je e-mailadres achterlaten.

by Siebrigje

Chocoladecurator, verhalenverteller, mensen blij-maker, en eigenaar van Andere Chocolade. Geniet graag veel en vaak van échte chocolade.