Chocoladeverzekering: 29 oktober 2015 – 31 juli 2017

Sinds oktober 2015 heb ik 20 boxen mogen samenstellen voor de chocoladeverzekering en maar liefst 75 verschillende soorten chocoladerepen verstuurd naar leden door het hele land. ‘Ik heb een droombaan’ schreef ik in 2015, en dat was het ook echt.

Iedere dag op zoek zijn naar bijzondere chocolademakers, nieuwe smaken ontdekken en deze voorstellen aan chocoladeliefhebbers in een maandelijkse box. Het was ongelofelijk veel werk, maar wat heb ik er veel plezier aan beleefd. De reacties van zowel de leden als de chocolademakers waren echt hartverwarmend. Maar…

Om tijd en ruimte te maken voor nieuwe projecten, heb ik besloten (met pijn in mijn hart!) om de chocoladeverzekering dit chocoladeseizoen niet meer aan te bieden. 

De zoektocht naar goede chocolade en de drang om chocolade paketten voor jullie samen te stellen stopt echter niet. Je kunt dan voortaan ook op anderechocolade.nl terecht voor een wisselend aanbod aan doosjes Andere Chocolade. Om zelf lekker op te eten, of om cadeau te geven.

Het huidige aanbod vind je op de homepage. Veel smeltplezier!

 

by Siebrigje

Chocoladecurator, verhalenverteller, mensen blij-maker, en eigenaar van Andere Chocolade. Geniet graag veel en vaak van échte chocolade.