Andere Chocolade sluit zijn deuren

Beste chocoladeliefhebbers,

4 oktober 2015 ging AndereChocolade.nl live en waren we officieel in business. Wat begon met een fascinatie voor smaak, vakmanschap, duurzaamheid en mensen blij maken, groeide in de jaren die volgden uit tot een bloeiend online chocoladebedrijf wat ik met onmetelijk veel plezier heb opgebouwd.

Foto ©  Eva Broekema

Nu is het moment echter aangebroken om er een punt achter te zetten. De liefde voor goede chocolade zal nooit verdwijnen, maar door tijdgebrek moet ik helaas keuzes maken. Moeilijk? Zeker. Dankbaar voor alles wat Andere Chocolade gebracht heeft? Absoluut!

Ik wil mijn oempaloempa’s bedanken: Willy, Arja, Siebren, Thialda, Marco, Sjoukje, Janneke, Johan, Karel Jan, Oege, Lennard, Esther, Gosse, Ingrid, Jasmin; zonder jullie wijze raad en vliegensvlugge inpakkwaliteiten was Andere Chocolade niet hetzelfde geweest. <3

Maar bovenal wil ik jou bedanken, als klant, omdat je koos voor kwaliteit en voor écht genieten. Ik zal de bean to bar wereld op de voet blijven volgen, en de kans is zeker aanwezig dat jullie ooit nog wel eens wat Andere Chocolade gaan tegenkomen.. maar voor nu, voor de laatste keer:

Veel smeltplezier!

groet,

Siebrigje

 

ps: voor fine flavour bean-to-bar chocolade kun je in Nederland heel goed terecht bij de volgende addressen:

 

Wil je een chocoladefabriek bezoeken en meer leren over het maken van bean-to-bar chocolade? Neem dan vooral contact op met the Chocolate Explorers (Mesjokke) of de Chocolatemakers.

Tenslotte kan ik het jaarlijke Chocoa chocoladefestival (in februari) en het Origin Chocolate Event (in oktober) van harte aanraden voor iedere échte chocolateliefhebber.

 

by Siebrigje

Chocoladecurator, verhalenverteller, mensen blij-maker, en eigenaar van Andere Chocolade. Geniet graag veel en vaak van échte chocolade.